Репера R. Kelly знову звинуватили у зґвалтуванні. Йому предʼявили 10 випадків сексуального насильства

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Суд округу Кук (штат Іллінойс) предʼявив звинувачення реперу R. Kelly (справжнє імʼя Роберт Сільвестр Келлі) у 10 випадках сексуального насильства за обтяжуючих обставин. Як повідомляє Chicago Sun Times, суддя видав ордер на арешт артиста.

Юрист Майкл Авенатті передав прокурору штату відеозапис, на якому, ймовірно, R. Kelly вступає в інтимний звʼязок з 14-річною дівчинкою.

Видання однак зазначає, що поки невідомо, чи повʼязані звинувачення з відеозаписом, оскільки за репером вже значилися звинувачення у зґвалтуваннях.

Авенатті у своєму Twitter написав, що «після 25 років серійного сексуального насильства і нападу на неповнолітніх дівчаток день розплати для R. Kelly настав».

52-річний R. Kelly повністю заперечує свою провину. Адвокат репера заявив, що не був повідомлений про те, що його клієнтові предʼявлено звинувачення.

Перше судове засідання призначене на 8 березня.

До цього репера у згвалтуванні звинувачували його шанувальниці. Вони стверджували, що R. Kelly обіцяв зробити їх зірками, але врешті все закінчувалося залякуваннями й насильством.