«Втручання силовиків у виборчий процес». Нардеп Березенко спростував слова Авакова про причетність до порушень виборчого законодавства

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко у Facebook спростував слова міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо своєї присутності у кримінальних провадженнях про порушення виборчого законодавства.

«В основі цього випаду лежить політична заангажованість керівника МВС, який прагне поставити ввірені йому правоохоронні органи на службу одній з кандидатів на президентських виборах. Що провокує його на неправомірне втручання силовиків у виборчий процес під прикриттям гасел про чесні вибори», — заявив Березенко.

Нардеп розраховує, що Аваков «знайде в собі мужність» вибачитися перед ним особисто за поширення недостовірної інформації, яка принижує його честь, гідність та політичну репутацію.

Березенко додав, що сама теза про підкуп виборців є елементом «чорного PR» з боку штабу лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка «втратила перспективу виходу до другого туру президентських виборів». «І замість роботи над власними помилками намагається привернути до себе увагу безпідставними атаками на своїх політичних опонентів», — підкреслив нардеп.