LG показала свою складану новинку — смартфон з відстібним другим екраном

Автор:
Борис Васильківський
Дата:
LG показала свою складану новинку — смартфон з відстібним другим екраном

Andrej Sokolow / picture alliance via Getty Images

На виставці MWC 2019 компанія LG представила смартфон V50. Він незвичайний тим, що у нього є другий дисплей у вигляді окремого чохла — це своєрідна відповідь компанії на новинки від Xiaomi та Samsung, які тим чи іншим чином можна складати, зазначає The Verge.

Основні характеристики V50

Діагональ основного OLED-дисплея новинки від LG становить 6,4 дюйма, а додаткового — 6,2 дюйма. Додатковий дисплей кріпиться на чохлі і може повертатися на 360 градусів.

Новий смартфон також отримав покращену батарею на 4000 мА/г і три задні камери з роздільною здатністю 12, 16 і 12 Мп. На передній панелі помістилася подвійна фронтальна камера з сенсорами роздільною здатністю 8 і 5 Мп.

Смартфон має 6 Гб оперативної і 128 Гб вбудованої памʼяті. V50 став першим смартфоном LG, обладнаним модулем звʼязку нового покоління 5G.

Складаний, але не як інші

V50 підтримує технологію Dual Screen, яка дозволяє використовувати підключений екран одночасно з основним. The Verge зазначає, що екрани новинки відрізняються одне від одного за колірною температурою і кутами огляду, а програмне забезпечення від LG, розраховане на таку компоновку дисплея, потребує доопрацювання.

При цьому затримок передачі зображення журналіст The Verge під час тестування V50 не виявив. Видання зазначає, що у цього смартфона цілком може бути своя ніша, особливо з урахуванням того, що V50 може виявитися дешевше за інші «складні» смартфони.

Однак поки ціна і дата старту продажів V50 невідомі.