Студія Warner Bros. зніме анімаційний серіал за комедійним хорором «Гремліни»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Студія Warner Bros. зніме анімаційний серіал за комедійним хорором «Гремліни»

Warner Bros.

Кіноконцерн Warner Bros. повідомив про початок зйомок анімаційного серіалу за культовим комедійним хорором «Гремліни». У новому проекті буде брати участь студія Стівена Спілберга Amblin Television.

Як повідомляє Variety, глядачів чекає мультфільм-приквел, який розповість про молоді роки головного героя фільму «Гремліни» — звірятка-могвая Гізмо. Сценаристом і продюсером мультсеріалу стане американський режисер, письменник і видавець коміксів Це Чун, який став сценаристом кримінального телесеріалу «Готем».

Фільми «Гремліни» і «Гремліни-2: Нова партія» вийшли в 1984 і 1990 роках відповідно. Перша картина мала безліч номінацій у профільній премії «Сатурн», а ось другу картину звинуватили в расизмі.

Історія розповідає про життя звичайної американської сімʼї в маленькому містечку, яке поставили з ніг на голову фантастичні звірі — могваї. Глава сімʼї Пельцер забрав одного з них з китайського магазинчика і подарував синові на Різдво. Домашнього улюбленця назвали Гізмо.

Але, граючи з ним, Пельцери забувають три головних правила поведінки з могваями: не мочити водою, не лякати яскравим світлом і не годувати пухнастиків після півночі. Друг сина Піт випадково намочив Гізмо, після чого від звірка тут же відокремилися дивні пухнасті кульки і перетворилися на нових могваїв.

  • Студія Warner Bros. серйозно замислилась над розвитком анімаційного напряму. На 2020 рік запланована премʼєра анімаційного фільму «Скубі-Ду». Його креативним продюсером став Кріс Коламбус, режисер перших двох частин про Гаррі Поттера.
  • Студія Warner Bros Pictures зніме фільм за мотивами популярного мультсеріалу «Том і Джері» .Проектом займеться режисер «Фантастичної четвірки» Тім Сторі.
  • Netflix придбав для показу російський серіал «Троцький». The Washington Post критикує стримінговий сервіс за показ російської пропаганди. Восьмисерійний фільм розповідає історію антигероя більшовицького перевороту — марксиста Льва Троцького, який виступив проти Сталіна, змушений був виїхати з СРСР і був убитий радянським агентом у Мексиці в 1940 році.