Freedom-jazz girls band відмовилися від участі в «Євробаченні-2019»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Freedom-jazz girls band відмовилися від участі в «Євробаченні-2019»

Соколовська Інна / УНІАН

Колектив Freedom-jazz girls band, який посів друге місце у фіналі Національного відбору, відмовилися від участі у «Євробаченні-2019» у Тель-Авіві (Ізраїль).

Про це гурт повідомив в Instagram.

«Щойно ми отримали дзвінок з НТКУ [Національна телерадіокомпанія України] і хочемо повідомити, що відмовляємося від участі у «Євробаченні-2019». Зараз, наш “Cupidon” летить далі. Зараз ми на стадії підписання контракту з європейським промоутером і ведемо переговори щодо концертних турів на найближчий час», — йдеться у повідомленні.

Раніше український шоумен і член журі Нацвідбору Андрій Данилко, відповідаючи на питання журналістів, хто поїде представляти Україну замість виконавиці MARUV, заявив, що «повинен їхати виконавець, який займає друге місце – Freedom-jazz. Якщо вони відмовляються, то йдемо далі, на третьому місці KAZKA, нехай вони їдуть. Якщо і KAZKA відмовиться, то беремося за четверте місце. І так далі».

Нагадаємо, у фіналі Національного конкурсу перемогла співачка MARUV, але через її гастрольну діяльність у Росії в українському суспільстві виникали суперечки.