Садовий готовий обʼєднати сили з іншими кандидатами на виборах

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Садовий готовий обʼєднати сили з іншими кандидатами на виборах

Сайт Андрія Садового

Мер Львова, лідер партії «Самопоміч» і кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що його команда уважно вивчає передвиборчі рейтинги та готова до «єдиного кандидата від демократичних сил». Про це він написав у Facebook.

«Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі», — пише Садовий. — Переконаний — єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти».

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела, Садовий та інший кандидат у президенти від партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко зустрінуться у четвер, 28 лютого, та обговорять обʼєднання сил на виборах. Також Гриценко збирається зустрічатися з Тимошенко, додає УП.

Представник передвиборчого штабу Садового Володимир Дедишин не підтвердив theБабелю інформацію про те, чи зустрічатиметься той із Гриценком. Також він відмовився назвати прізвища кандидатів, обʼєднання з якими розглядає Садовий.