Адвокат звинуваченого в домаганнях Кевіна Спейсі вважає, що актора хочуть обмовити заради грошей

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Адвокат звинуваченого в домаганнях Кевіна Спейсі вважає, що актора хочуть обмовити заради грошей

Wikimedia Commons

Захист зірки серіалу «Картковий будинок» Кевіна Спейсі вважає, що обвинувачення в домаганнях можуть бути сфабрикованими. На думку адвоката Алана Джексона, на скандалі навколо актора хочуть заробити грошей.

Про це пише Deadline.

Адвокат вважає, що публічність Спейсі дає «фінансовий привід для фабрикування».

Кевіна Спейсі звинувачують у тому, що він домагався 18-річного хлопця. Інцидент стався в липні 2016 року в барі Club Car у місті Нантукет, у штаті Массачусетс. Згідно з документами, які надійшли в поліцію штату, дівчина потерпілого повідомила, що вона отримала текстове повідомлення від свого хлопця, який вказав, що Спейсі домагається його. На підтвердження своїх слів хлопець надіслав їй відеоповідомлення у Snapchat. На кадрах було видно, що Спейсі торкається штанів хлопця в зоні його статевих органів.

У документах зазначено, що потерпілий спробував відвернутися від Спейсі і відштовхнути його руки, однак актор «продовжував торкатися його штанів».

  • На початку вересня у США прокуратура відмовилася висувати акторам Кевіну Спейсі і Стівену Сігалу звинувачення в сексуальних домаганнях, з часу скоєння яких пройшло понад 25 років. Перед цим Спейсі звинуватили за двома епізодами зґвалтування чоловіків — у 1992 і 2016 роках.
  • Напередодні Різдва Спейсі в образі Френка Андервуда записав відеозвернення, в якому іронізує над звинуваченнями в сексуальних домаганнях і обіцяє, що «всі дізнаються правду».