Громадсько-політичний рух «Дій з нами» Мустафи Найєма починає регіональний тур і збір коштів

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Громадсько-політичний рух «Дій з нами» Мустафи Найєма починає регіональний тур і збір коштів

Косарєв Олександр / УНІАН

Громадсько-політичний рух «Дій з нами», співзасновником якого є народний депутат Мустафа Найєм, розпочав регіональний тур і найближчим часом оголосить про збір коштів.

У коментарі theБабелю нардеп розповів, що збір коштів розпочнеться щойно відкриється рахунок у банку, де у кожного мецената буде свій електронний кабінет. Також можна буде побачити, хто і яку суму коштів вніс на рахунок організації і подивитися, які були витрати.

За його словами, основою для фінансування політичної діяльності стануть малий та середній бізнеси.

«Ми зі свого боку пропонуємо повністю прозоре фінансування. Не тільки на рівні доходів і донорських коштів, але і витрат. Ми станемо першою організацією, яка відкриє банківські рахунки. Буде у кожного свій електронний кабінет, ви побачите, хто скільки вніс і які витрати були», — заявив Найєм.

Також він додав, що активісти руху нині збирають мережу людей, які можуть обʼєднатися і піти у владу. Громадсько-політичний рух «Дій з нами» вже розпочав тур Україною. Лідери руху вже побували в Івано-Франківську та Чернівцях. Найближчим часом планують поїхати до Полтави та Черкас.