Телеканал ZIK спростував звинувачення щодо співпраці з адміністрацією Порошенка

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Телеканал ZIK спростував звинувачення щодо співпраці з адміністрацією Порошенка

YouTube / Телеканал ZIK

Сьогодні представники телеканалу ZIK на своєму сайті заявили про те, що вони не мають жодних стосунків та не співпрацюють з Адміністрацією президента.

«Телеканал ZIK спростовує закиди щодо «тісної співпраці» з Адміністрацією Президента України, причиною яких став ефір програми Vox Populi з першим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковським», — зазначається в повідомленні.

Представники телеканалу зазначили, що програмі Vox Populi 2 роки і це той майданчик, на якому глядачі самі обирають, хто буде в ефірі телеканалу, шляхом голосування на сайті.

«Перший заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Олег Гладковський, який фігурує в журналістському розслідуванні команди проекту «Наші гроші з Денисом Бігусом» про розкрадання в оборонній сфері країни, є беззаперечним «ньюзмейкером» цього тижня. Тож вибір глядачів програми Vox Populi на телеканалі ZIK пана Гладковського в якості гостя ефіру є зрозумілим та закономірним», зауважили на ZIKу.

Також у повідомленні додали, що Олега Гладковського запрошували на ефіри й інші телеканали, та з-поміж усіх він обрав ZIK «як медіамайданчик зі збалансованою редакційною політикою».