Телеканал HBO показав першу серію фільму, який звинувачує Джексона в педофілії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Телеканал HBO показав першу серію фільму «Залишаючи Неверленд», у якому Майкла Джексона звинувачують у педофілії, пише «Медуза».

В центрі фільму двоє героїв — 36-річний Вейд Робсон і 40-річний Джеймс Сейфчак, які звинувачують музиканта в насильстві. Сейфчак познайомився з Джексоном у 1986 році на зйомках реклами Pepsi. Після них музикант запросив хлопчика та його родину в свій концертний тур. За словами Сейфчака, у готелях вони завжди спали в одному номері, і Джексон навчив його мастурбувати.

У фільмі Сейфчак показав подарунок Джексона на їхнє «весілля» — маленьку золоту обручку з діамантами. За словами Сейфчака, коли вони прийшли до ювеліра, щоб вибрати прикрасу, то зробили вигляд, ніби вона призначена для жінки, яка має пальці, як у дитини.

Через два роки Джексон познайомився з Робсоном, пʼятирічним переможцем танцювального конкурсу в Австралії. Головним призом конкурсу була зустріч з артистом. У 1990 році мати хлопчика привезла їх разом з сестрою в Лос-Анджелес.

У фільмі Сейфчак перераховує всі місця в маєтку Neverland, де Джексон нібито вступав з ним в сексуальний звʼязок. Крім того, Сейфчак і Робсон розповідають, що музикант навчав їх орального сексу, показував порнографічні фото та відео. При цьому Джексон нібито погрожував тим, що, якщо про це хтось дізнається, їх посадять у вʼязницю до кінця життя.

Варто зазначити, що в 2005 році на судовому процесі проти Джексона Вейд Робсон і Джеймс Сейфчак заперечували, що піддавалися домаганням з боку співака.