Коломойський: Для мене Зеленський — символ. Україна потребує мільйонів Зеленських

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Коломойський: Для мене Зеленський — символ. Україна потребує мільйонів Зеленських

Дівєєв Сергій / УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський в інтервʼю BBC Newsnight розповів про своє ставлення до артиста і керівника «Студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, який балотується на вибори президента від партії «Слуга народу».

«Для мене Зеленський — це певний символ. Символ зміни поколінь. Україна потребує не одного Зеленського, а в мільйонів Зеленських», — сказав бізнесмен.

У той же час Володимир Зеленський підкреслив у розмові з журналістом ВВС, що як політик не має відношення до бізнесмена.

«По-перше, це не правда, я ніяка не іграшка в руках Коломойського», — заявив він.

Він також відповів на запитання журналіста, чи закриють справу про виведення грошей з ПриватБанку і розслідування, яке зараз триває в Україні проти Ігоря Коломойського, якщо артист переможе на виборах президента.

«Усі ми перед законом рівні. Чи то олігарх, чи то найбільший бізнесмен. Якщо хтось щось вкрав, і це доведено правоохоронними органами, людина зобовʼязана повернути. Ніхто нічого закривати не буде», — додав Зеленський.

  • У ніч на 1 січня шоумен Володимир Зеленський в ефірі телеканалу «1+1» заявив, що балотуватиметься в президенти на виборах в березні цього року.
  • За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», артист і керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський разом з чинним президентом Петром Порошенком і лідером партії «Батьківщина» Юлією Тимошенко входять у першу трійку фаворитів передвиборчої гонки.