У Росії підліток обстріляв школярів. Поранені пʼятеро учнів

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Росії підліток відкрив стрілянину з пневматичного пістолета в учнів школи в Краснодарському краї. Про це повідомляє російське агентство Интерфакс» посилаючись на інформоване джерело і дані МВС РФ.

«Інцидент стався в середній школі №10 станиці Ахтанізовська Темрюцького району, поранення отримали пʼять учнів», — сказав співрозмовник агентства.

Джерело в адміністрації Темрюцького району уточнило, що стрілянина сталася 4 березня.

«Учень 2004 року народження в понеділок приніс пневматичний пістолет з собою, але під час занять його не діставав. Після уроків біля школи у нього виник конфлікт, імовірно, через гроші, з однолітками. Тоді хлопець дістав пістолет і почав стріляти», — сказав співрозмовник агентства.

За його словами, незначні поранення отримали пʼятеро учнів. Підліток викинув пістолет у каналізацію.

У прес-службі Міністерства внутрішніх справ Росії агентству заявили, що поліція проводить перевірку за фактом конфлікту між підлітками, який стався 4 березня на одній з вулиць станиці Ахтанізовська.

«15-річний учень завдав травми мʼяких тканин пʼятьом учням однієї зі шкіл з пневматичного пістолета. Конфлікт стався поза навчальним закладом», — сказав правоохоронець.

  • 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков в анексованому Криму влаштував вибух і відкрив стрілянину з рушниці в цьому навчальному закладі, після чого вчинив самогубство.
  • Загинула 21 особа, разом із самим Росляковим, понад 40 людей отримали поранення.