«Я ніколи в житті не крав, не краду і не буду красти, це моя принципова позиція». Ігор Гладковський дав інтервʼю «Прямому»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Я ніколи в житті не крав, не краду і не буду красти, це моя принципова позиція». Ігор Гладковський дав інтервʼю «Прямому»

Телеканал Прямий

Син першого заступника Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського Ігор Гладковський в ефірі телеканалу «Прямий» відповів на запитання журналіста щодо розслідування команди Bihus.Info. Гладковський-молодший розповів про свій бізнес, сказав, коли чекати його нові відео та заявив, що розслідування журналістів фейкове.

«Я ніколи в своєму житті не крав, не краду і не буду красти, це моя принципова позиція», — заявив Ігор Гладковський.

Він запевняє, що ніякого розслідування не було, інформація вигадана і замовлена одним з олігархів. Але ким саме, не уточнював.

«Віталія Жукова, який згадується в розслідуванні, я знаю, але не дружу, у мене немає з ним ніяких відносин, у нас просто є загальне коло знайомих», — зауважив Гладковський молодший.

Син екс-заступника секретаря РНБО назвав розслідування «вкиданням компільованої інформації» політичного характеру, уточнивши, що в цьому зацікавлені опозиційні політики і олігархи, зокрема Ігор Коломойський.

«Всі знають, що пан Коломойський — це серйозний спонсор і Зеленського і Тимошенко, який абсолютно зацікавлений в цьому і є творцем цієї історії», - резюмував він.

Також Ігор Гладковський розповів, що займається бізнесом одразу в кількох напрямках — це імпорт атвомобілів, розвиток дилерської мережі, а також ресторанний бізнес. І зазначає, що набір бізнесової активності не повʼязаний з «Укроборонпромом». І додав, що з батьком зустрічається не так часто — раз на тиждень на обід, щоб обговорити деякі питання.

«Коли тебе люди в ліфті впізнають і дивляться на тебе, як на не дуже хорошу людину... я був шокованим, це дуже неприємно», — поділився Ігор Гладковський з журналісткою.

Щодо розслідування фактів, які були наведені в журналістських матеріалах, правоохоронними органами зазначив, що станом на сьогодні його не викликали як свідка.