«Її дуже не вистачатиме». Трамп відреагував на відмову Клінтон від участі у виборах президента США

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Її дуже не вистачатиме». Трамп відреагував на відмову Клінтон від участі у виборах президента США

Jabin Botsford / The Washington Post via Getty Images

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп відреагував на заяву екс-держсекретаря США Гілларі Клінтон про те, що вона не братиме участь у виборах в 2020 році.

«Гілларі Клінтон підтвердила, що не балотуватиметься в президенти в 2020 році. От чорт, це означає, що мені не доведеться змагатися з нею знову? Її дуже не вистачатиме!» — написав він у Twitter.

Гілларі Клінтон брала участь у виборах американського президента в 2016 році від Демократичної партії і була головним конкурентом чинного глави держави Дональда Трампа, який балотувався від Республіканської партії.

  • 5 березня в інтервʼю телеканалу News 12 вона відмовилася від участі у виборах президента США, але зазначила, що не йде з політики. «Я хочу бути впевнена, що люди розуміють, що я буду продовжувати висловлюватися. Я нікуди не піду. Те, що зараз відбувається, викликає у мене глибоку тривогу. І я теж замислююся над тим, як нам знову почати говорити та слухати один одного. Ми стали настільки поляризованими. Ми потрапили у справді протилежні табори», — додала вона.