Трамп виконав бажання смертельно хворого прихильника: подзвонив йому і поспілкувався

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Трамп виконав бажання смертельно хворого прихильника: подзвонив йому і поспілкувався

NATO / Flickr

Президент Сполучених штатів Америки Дональд Трамп виконав бажання свого вмираючого прихильника. Він особисто подзвонив чоловіку, якому залишилось жити близько 6 місяців. Про це повідомляє видання Time.

Смертельно хворий на муковісцидоз житель Вест-Гейвена (штат Коннектикут) Джей Барретт є великим шанувальником Дональда Трампа. Перед смертю чоловік хотів поспілкуватися з президентом і завдяки своїй сестрі Бріджет Хоскі отримав таку можливість. Вона написала про бажання брата в своїх соціальних мережах, їй почали допомагати друзі та просто небайдужі люди й надсилати до Білого дому листи.

Прохання великої кількості людей були почуті, і 5 березня ввечері президент США Дональд Трам особисто зателефонував Джею Барретту.

«Пане президенте, знайте, що незважаючи на значну кількість тонкощів, я підтримую вас», — заявив хворий чоловік. У відповідь Трамп сказав, що Джей — чемпіон, і він ним пишається.

«Ти моя людина, Джей. Я пишаюся тобою. Я подзвоню тобі знову, добре? Головне, продовжуй цей бій. Ми боремося разом», — підтримав чоловіка президент США.

Також Барретт розповів, що окрім самого Трампа йому дзвонив його син Ерік Трамп та регіональний керівник Департаменту житлового будівництва і міського розвитку США Лінн Паттон, яка пообіцяла приїхати в суботу, щоб вручити Барретту подарунок від президента.