Кандидат у президенти Кривонос знявся з виборів на користь Порошенка

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кандидат у президенти, заступник командувача Силами спеціальних операцій Сергій Кривонос відмовився брати участь у виборах на користь чинного президента Петра Порошенка. Про це він написав у Facebook.

«Поки йде війна, і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені довелося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за посаду Президента України», — написав Кривонос.

Він вважає, що в умовах, у яких перебуває держава, не доцільно змінювати Верховного Головнокомандувача Збройних Сил. Кривонос подякував тим, хто його підтримував, і додав, що «лишається на захисті країни».

Кандидатом у президенти Кривоноса висувала партія «Воїни АТО». 5 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала його кандидатом у президенти.

  • 1 березня Андрій Садовий оголосив про обʼєднання з лідером «Громадянської позиції», кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком, у звʼязку з чим він вирішив зняти свою кандидатуру з президентських перегонів на його користь. Також на користь Гриценка зняв свою кандидатуру журналіст Дмитро Гнап.