Юлія Тимошенко прокоментувала скандал із Юрієм Тимошенком. Вважає, що влада відволікає увагу від «Укроборонпрому»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Юлія Тимошенко прокоментувала скандал із Юрієм Тимошенком. Вважає, що влада відволікає увагу від «Укроборонпрому»

Пресс-служба ВО "Батьківщина"

Кандидатка в президенти і лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що скандал навколо можливого підкупу іншого кандидата в президента Юрія Тимошенка — це спроба відволікти увагу від розкрадань в оборонному секторі.

Про це вона заявила на прес-конференції, що відбулася в Києві 7 березня.

«Це все нагадує одну дуже відому американську кінокомедію, в якій беруть участь Порошенко і Луценко. Називається ця кінокомедія «Тупий і ще тупіший». Мені дуже шкода, що вони розігрують серіал і думають, що цей серіал з Юрієм Володимировичем Тимошенком прикриє корупційний скандал президента», — сказала вона.

  • 6 березня Генеральна прокуратура, Державне бюро розслідувань і Служба безпеки затримали двох чоловіків під час передачі хабара. Пʼять мільйонів гривень вони намагалися вручити кандидату в президенти депутату Юрію Тимошенку, який за ініціалами та прізвищем є повним тезкою ще одного кандидата — Юлії Тимошенко. За версією правоохоронців, отримавши гроші, він мав зняти свою кандидатуру з виборів. Замість цього Юрій Тимошенко повідомив про тиск на нього правоохоронцям, і вони затримали зловмисників.
  • Тарас Костанчук — голова «Партії захисників України» та один з двох затриманих силовиками за підозрою у спробі підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка — заперечує звинувачення правоохоронців на свою адресу.