Гендиректор Apple змінив імʼя в Twitter після того, як Трамп назвав його «Тім Епл»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Генеральний директор корпорації Apple Тім Кук змінив імʼя у власному акаунті в Twitter після того, як президент США Дональд Трамп назвав його «Тімом Еплом», повідомляє телеканал CNN.

Телеканал зазначає, що Тім Кук спершу не зрозумів ремарку Трампа, проте пізніше вирішив у своєрідній манері відреагувати на таку обмовку американського президента. Керівник Apple прибрав прізвище, замінивши його значком яблука.

У четвер у Білому домі на засіданні консультативної ради з питань політики в галузі трудових ресурсів президент США Дональд Трамп забув прізвище Кука, назвавши його «Тімом Еплом».

Як пише The Verge, це не перший випадок, коли глава США забуває або плутає прізвища керівників з назвами компаній. У березні 2018 року він назвав Мерилін Гʼюсон, голову військово-промислової корпорації Lockheed Martin, «Мерилін Локхід».

  • В кінці лютого Трамп отримав дві нагороди «Золота малина» ,які в Голлівуді вручаються за найбільш сумнівні досягнення в кінематографі. Трамп отримав «нагороду» як найгірший актор за роль самого себе у документальних стрічках «Смерть нації» і «Фаренгейт 11/9». Американському лідерові також присудили нагороду за «Найгірший акторський дует» — журі відзначило у цій категорії Трампа та його «нескінченну дрібʼязковість».