Вночі: арештовано підозрюваних у підкупі кандидата в президенти Тимошенка, Манафорту дали 47 місяців тюрми, «Динамо» розгромно програло в Лондоні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Підозрювані в спробі підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка заарештовані

Печерський райсуд Києва заарештував очільника партії «Захисники України» Тараса Костанчука, якого підозрюють у спробі підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка. Костанчук має право вийти під заставу в сумі 4 млн. грн.

Другому підозрюваному, Олександру Іщенку, обрано аналогічний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 4 млн. грн.

Манафорт отримав 47 місяців вʼязниці

Окружний суд штату Вірджинія засудив екс-керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта до 3,9 років вʼязниці за шахрайство.

У серпні 2018 року присяжні визнали Манафорта винним за 8 з 18 пунктів звинувачення, включаючи податкові махінації, порушення банківського законодавства та приховування рахунків в іноземних банках. Офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера рекомендував суддям засудити Манафорта до 19—24 років увʼязнення.

Венесуела залишилася без світла

Практично вся Венесуела залишилася без електрики, в тому числі і столиця — Каракас. Широкомасштабне відключення електроенергії сталося через аварію на найбільшій гідроелектростанції країни.

За даними ЗМІ, припинив роботу венесуельський міжнародний аеропорт «Майкетії», знеструмлено кілька ліній метро. У столиці Венесуели також спостерігаються перебої з мобільним звʼязком. Національна електрична компанія Венесуели (Corpoelec) назвала причиною перебоїв з подачею електрики диверсію, а президент Ніколас Мадуро звинуватив в інциденті «американський імперіалізм».

Київське «Динамо» розгромно програло «Челсі» у першому матчі 1/8 Ліги Європи

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) програв з рахунком 3:0 лондонському «Челсі» в першому матчі 1/8 Ліги Європи. Гра проходила на стадіоні «Стемфорд Брідж» у столиці Великої Британії. Голами відзначилися Педро (17ʼ), Вілліан (65ʼ) і Хадсон-Одої (90ʼ). Матч-відповідь відбудеться в Києві 14 березня.