Юлія Тимошенко заявила, що не є «рукою Кремля» і розповіла, про що домовлятиметься з Путіним

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Юлія Тимошенко заявила, що не є «рукою Кремля» і розповіла, про що домовлятиметься з Путіним

STR / NurPhoto via Getty Images

Кандидат у президенти та лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в інтервʼю журналістці Соні Кошкіній відповіла на чутки про те, що вона є «рукою Кремля». Відповідне відео було опубліковано на сторінці KishkiNa на Youtube.

«Іншими словами, ви не є рукою Кремля?», — запитала журналістка.

У відповідь на це Тимошенко згадала часи колишнього президента України Віктора Януковича.

«Яка рука Кремля, коли в той час були проросійські Янукович і Манафорт. Фактично, Кремль керував країною. У цей час “патріот” Порошенко сидів на посаді міністра економіки в проросійському уряді. А мене кинули до вʼязниці», — зазначила вона.

У той же час Тимошенко уточнила, що «це був тест на те, хто тут є проросійськими силами». Також політик уточнила, що зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним «буде обовʼязково».

«Ця зустріч обовʼязково буде. По-друге, обовʼязково в Будапештському форматі. Найстрашніше, коли хтось думає і ставить життя України в залежність від живого чи мертвого чи хворого президента РФ, незалежно від його імені», — підкреслила вона.

  • Кандидат у президенти та лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко відреагувала на скандал навколо можливого підкупу іншого кандидата в президенти Юрія Тимошенко.
  • 6 березня Генеральна прокуратура, Державне бюро розслідувань і Служба безпеки затримали двох чоловіків під час передачі хабара. Пʼять мільйонів гривень вони намагалися вручити кандидату в президенти депутату Юрію Тимошенку, який за ініціалами та прізвищем є повним тезкою ще одного кандидата — Юлії Тимошенко.