Daily Mail: сестра Майкла Джексона звинувачувала його в педофілії ще в 1993 році

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Сестра померлого короля поп-музики Майкла Джексона Ла Тойя Джексон звинувачувала його в педофілії ще в 1993 році, даючи інтервʼю телеканалу MTV, передає Daily Mail.

«Вона виступила зі звинуваченнями на адресу Майкла після того, як батько 13-річного Джорді Чандлера звинуватив короля поп-музики в розбещенні сина. Пізніше справу замʼяли. Причиною цього, стверджує Ла Тойя, були чеки на велику суму грошей, виписані співаком», — йдеться в повідомленні.

Даючи інтервʼю телеканалу MTV в 1993 році, вона заявила, що «більше не може мовчати».

«Майкл — мій брат, я його дуже люблю, але я не можу і не буду мовчазно співпрацювати з ним у його злочинах проти маленьких безневинних дітей. Як я можу мовчати, відчуваючи почуття провини і приниження, адже я знаю що відчувають ці діти. Думаю, що це дуже неправильно», — зазначала вона.

Відповідаючи на питання журналістів, Ла Тойя різко розкритикувала ставлення брата до дітей.

«Який 35-річний чоловік може взяти маленького хлопчика і залишитися з ним на 30 днів? А з іншим хлопчиком провести пʼять днів у одній кімнаті й нікуди не виходити? Я люблю свого брата, але це неправильно. Я не хочу бачити, як ці діти страждають», — підкреслювала вона.