Вночі: на мітингу в Черкасах постраждали 15 поліцейських, Трамп залишив автографи на Біблії, а жителям Закарпаття дали додатковий вихідний

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Мітинг «Нацкорпусу» в Черкасах: постраждали 15 поліцейських

В результаті мітингу представників «Нацкорпусу» в Черкасах, у ході якого вони намагалися прорватися до президента Петра Порошенка, постраждали 15 поліцейських. Серед них — начальник ГУ НП в Черкаській області Валерій Лютий.

«В результаті зіткнення постраждали 15 правоохоронців. Пʼятьом з них медична допомога надана на місці, решта звернулися в медичні установи самостійно», — йдеться в повідомленні.

Трамп роздавав автографи на Бібліях в церкві Алабами

Президент США Дональд Трамп відвідав постраждалих від нищівного торнадо, який пройшов штатом Алабама. Під час візиту Трамп зайшов у церкву і залишив свої автографи на Бібліях парафіян.

На думку користувачів мережі, інцидент демонструє зверхність Трампа, а також протиріччя його політики релігійним вченням.

Rachel Scott / Twitter

Москаль оголосив на Закарпатті додатковий вихідний

Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що для жителів області 15 березня буде додатковим вихідним в честь 80-ї річниці Карпатської України. Відповідне розпорядження зʼявилося на сайті.

«Згідно з розпорядженням голови ОДА, головам райдержадміністрацій, керівникам підприємств, установ і організацій рекомендовано перенести робочий день з пʼятниці, 15 березня, на суботу, 6 квітня», — йдеться в повідомленні.

Внутрішнього тероризму в США виявилося більше, ніж «Аль-Каїди» та ІДІЛ

Співробітники ФБР у 2018 році заарештували більше людей за підозрою у внутрішньому тероризмі, ніж людей з міжнародних терористичних груп «Ісламська держава» і «Аль-Каїда».

«Зафіксований ФБР ріст внутрішнього тероризму зіткнувся з хвилею критики. Правоохоронців звинувачують у недостатній увазі до атак, повʼязаних з ультраправим екстремізмом», — йдеться в повідомленні.

Всього станом на кінець 2018 року було зафіксовано 263 випадки внутрішнього тероризму в США.