Помер актор культового серіалу «Санта Барбара» Джед Аллан

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У суботу, 9 березня, помер американський актор Джед Аллан, відомий своєю роллю СіСі Кепвелла в культовому серіалі «Санта-Барбара». Про це повідомив його син Рік Браун на своїй сторінці в Facebook.

«Джед Аллен пішов. На шляху своєї фантастичної акторської карʼєри він зіграв батька Ідена – Сісі Кепвелла – в «Санта-Барбарі». Його дар являв собою грізну суміш професіоналізму і натхнення... Він також був щедрим, добрим, веселим і жорстоким, і, Бог знає, його любили ті, кому пощастило розділити з ним сцену», - зазначив він.

На момент смерті йому було 84 роки. Причину загибелі поки не називають.

Актор народився 1 березня 1935 року в родині професійного музиканта у Нью-Йорку. Завдяки яскравій зовнішності й високому росту він досить швидко знайшов собі «застосування» на екрані і на сцені.

На рахунку Аллана близько двох десятків телесеріалів крім легендарної «Санта-Барбари». Серед них – «Беверлі-Гіллз, 90210», «Лессі», «Коломбо», «CSI: Маямі» та інші.

  • Голлівудський актор, відомий своєю роллю Ділана Маккея в культовому серіалі «Беверлі-Гіллз, 90210» ,помер вранці, 4 березня в лікарні Святого Йосипа в Бербанку, Каліфорнія. Люк Перрі помер, не виходячи з коми внаслідок інсульту, який він переніс кількома днями раніше.