У зоопарку США ягуар напав на жінку. Заради селфі вона перелізла через барʼєр до вольєру

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У зоопарку світу дикої природи Аризони (США) Ягуар напав на жінку, яка перелізла через барʼєр навколо вольєра, щоб зробити селфі з хижаком. Про це повідомляє The Guardian .

«Я чую, як ця молода дівчина кричить: «Допоможіть, допоможіть, допоможіть»... і ягуар стиснув кігті зовні клітки навколо її руки і [вчепився] в її тіло», — розповів очевидець. Відволікаючи ягуара, він проштовхнув пляшку з водою через клітку і відтягнув жінку від вольєра. Пізніше на записі, зробленому на мобільний телефон, було видно, як тварина жувала пластикову пляшку.

Особу жінки, якій за 30, не розкривають. Її доставили до лікарні, де надали необхідну допомогу. Потім вона повернулася в зоопарк, щоб вибачитися за інцидент.

«Вона хотіла зробити селфі чи сфотографувати тварину й піднесла руку досить близько до клітки, так що кішка змогла дістатися до неї», — розповів Шон Гілланд, представник американської приватної пожежної служби Rural Metro Fire, яка відреагувала на подію.

У зоопарку заявили, що самка ягуара ніколи не покидала свій вольєр. Зараз інцидент розслідують.

«Ми можемо пообіцяти вам, що з нашим ягуаром нічого не трапиться», — зазначили в зоопарку, відповідаючи на побоювання громадськості, що тварину можуть приспати.