Штаб ООС попередив про антитерористичні заходи в Маріуполі. Мешканців просять лишатися вдома

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Штаб Операції обʼєднаних сил попередив жителів Маріуполя про антитерористичні заходи 13—14 березня, повідомляють на сторінці штабу в Facebook.

«У зв’язку із проведенням 13—14 березня 2019 року превентивних заходів із протидії терористичним та диверсійним загрозам у місті Маріуполь Донецької області Командування об’єднаних сил закликає мешканців міста не залишати без нагальної потреби своїх домівок», — сказано в повідомленні.

Жителів також просять дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами чи вибухонебезпечними речовинами. «У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов’язково мати при собі документи, що посвідчують особу», — підкреслили в штабі ООС.

Військові зазначили, що антитерористична загроза в місті лишається під контролем і закликали маріупольців не панікувати. «У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергових служб», — закликав штаб ООС.