«Порвемо твоїх друзів». Кандидат в президенти Юрій Тимошенко заявив про залякування з боку одного з підозрюваних в його підкупі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Порвемо твоїх друзів». Кандидат в президенти Юрій Тимошенко заявив про залякування з боку одного з підозрюваних в його підкупі

Народний Фронт

Кандидат у президенти, нардеп Юрій Тимошенко заявив про те, що під час спроби його підкупу лідер партії «Захисники України» Тарас Костанчук вдавався до залякувань. Про це він розповів у ефірі «5 каналу».

За словами Тимошенка, протягом усієї кампанії до нього приходили близько 10 представників від «конкретної політичної сили» з пропозицією знятися з виборів. Кажучи про Костанчука, Тимошенко заявляє, що той «перетнув межу». «Він почав залякувати. При чому не від себе ...Він почав лякати моїх друзів: “Ми на шматки порвемо не тільки тебе, але й твоїх друзів. А почнемо з тих твоїх позичальників”», — додав кандидат у президенти.

Тимошенко розповів, що протягом 5—7 березня в його квартирі за заявою до Генпрокуратури відбувався відеозапис. «Завтра-післязавтра до Верховної Ради прийде Генеральний прокурор, який не просто розкаже, а покаже дуже цікавий фільм», — заявив Тимошенко. Він додав, що після фактів, які оприлюднять ці записи, «декому може доведеться тікати з країни».

Кандидат у президенти додав, що під час спроби підкупу йому пропонували «декілька мільйонів доларів», а особисто його помічнику — $3 млн.