Екс-чемпіон UFC МакГрегор розбив телефон свого фаната в Майамі-Біч. Його заарештували

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Ірландського бійця змішаних єдиноборств Конора МакГрегора заарештували після інциденту біля готелю у прибережному курортному місті Майамі-Біч (США), повідомляє Daily Mirror.

Спортсмена затримали 11 березня у Флориді, під час святкування 60-річчя його матері. МакГрегора звинувачують у пограбуванні та хуліганстві. Стверджується, що ірландець розбив телефон свого фаната о пʼятій годині ранку, коли той сфотографував його. За даними поліції, сварка сталася біля нічного клубу Liv, розташованого в готелі Fontainebleu. МакГрегор вихопив телефон вартістю $1000 і пішов з ним.

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження. Але бійця на місці не заарештували. Його затримали у будинку в Маямі-Біч ввечері в понеділок.

Інцидент стався через кілька днів після того, як завершився випробувальний термін МакГрегора після нападу на автобус на заході UFC у Брукліні (Нью-Йорк) в минулому році. Колишній чемпіон UFC уникнув тюремного увʼязнення, але мав виконувати громадські роботи в церквах, а також відвідувати заняття з управління гнівом. Якби МакГрегор порушив свій випробувальний термін, він міг би опинитися за ґратами.

  • У жовтні 2018 року російський боєць Хабіб Нурмагомедов у четвертому раунді переміг ірландця Конора МакГрегора в бою за титул Абсолютного чемпіона бійцівського чемпіонату (UFC). Поєдинок проходив у американському Лас-Вегасі та тривав близько півгодини. Після того як суддя завершив бій, почалися зіткнення між учасниками команд МакГрегора і Нурмагомедова. А сам переможець перестрибнув через огорожу і пішов битися в зал. Охоронці ледь змогли розборонити їх, а МакГрегора відвели до приміщення під трибуною.
  • 30-річного МакГрегора називають одним із найпопулярніших і найкасовіших бійців. Він ірландець, екс-чемпіон UFC у двох вагах. Зараз вони с дружиною Ді МакГрегор чекають на другу дитину. У 2017 році він посів четверте місце у списку найбільш високооплачуваних спортсменів світу Forbes, заробивши $99 млн.