Зеленський оголосив про завершення зйомок нового сезону «Слуги народу»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кандидат у президенти, артист Володимир Зеленський оголосив про закінчення зйомок серіалу «Слуга народу». Про це повідомляється на сторінці артиста у Facebook.

«Закінчили знімати «Слугу» сьогодні опівночі... всіх вітаю...» — написав Зеленський. Говорячи про сам серіал, артист зазначив, що не очікував, що «моральні цінності, виражені художньою мовою у фільмі, стануть настільки близькими і гострими для людей». Зеленський також подякував усім, хто допомагав у зйомках «Слуги народу». «Я вдячний всім, хто створював «Слугу» і був поруч... ви молодці... ви зробили дуже багато... Льоша forever! Квартал forever! Україна forever!» — написав артист.

Свою команду Зеленський назвав «новою стравою». «Ми — нова страва! Свіжа! З інгредієнтів важлива лише порядність, а там людей досвідчених додамо за смаком і точно обійдемося без «тельбухів», — резюмував кандидат у президенти.

Що таке «Слуга народу»?
Український комедійний політичний серіал виробництва «Студії «Квартал 95». У центрі сюжету — історія шкільного вчителя Василя Голобородька (Володимир Зеленський), якого таємно знімають на відеокамеру, коли він лається, критикуючи владу. Потім відео потрапляє на YouTube і набирає дуже велику кількість переглядів. Голобородька переконують зареєструватися на президентські вибори. Перемагаючи на них, він очолює країну.

  • 11 березня стало відомо, що Зеленський, який на початку березня вперше став лідером президентських перегонів за ставками букмекерської компанії ElectraWorks Limited (Гібралтар), збільшив відрив від чинного президента Петра Порошенка.
  • Зеленський є лідером президентських перегонів. Його підтримують 24,7% тих, хто визначився і має намір голосувати на виборах 31 березня. Другу позицію посідає лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко (18,3%), а третю — чинний президент Петро Порошенко (16,8%). Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 1—7 березня 2019 року.