Ще один співак K-pop йде з шоу-бізнесу. Він таємно знімав секс-відео з жінками

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Ще один співак K-pop йде з шоу-бізнесу. Він таємно знімав секс-відео з жінками

Harry Cotter / Wikipedia

Друга зірка K-pop Чон Джун Ен (Jung Joon-young) йде з музичного бізнесу, після секс-скандалу, що вибухнув у Південній Кореї. Про це пише ВВС.

30-річний виконавець зізнався, що таємно знімав відео під час сексу з жінками і ділився пікантними записами у групі мобільного чату.

«Я визнаю всі свої злочини», — сказав співак. Він також пообіцяв залишити всі свої телевізійні й музичні проекти.

Це сталося на наступний день після того, як інша суперзірка з гурту Big Bang Синні пішов з шоу-бізнесу після звинувачень в організації сексуальних послуг.

Чона Джун Ена звинувачують у відеозапису 10 або більше жінок протягом 2015—2016 років. Поліція Сеула допитає його у четвер, 14 березня.

«Я знімав жінок без їхньої згоди і ділився цим в чаті. І поки я робив це, я не відчував провини», — сказав співак в заяві, опублікованій пізно ввечері у вівторок.

  • Одного з найуспішніших музикантів Південної Кореї Синні (справжнє імʼя Лі Син Хен), зірку поп-групи Big Bang звинуватили в тому, що він намагався знайти повій для клієнтів його компанії Yuri Holdings за допомогою групового чату в додатку для обміну повідомленнями KakaoTalk у 2015 році. Він також нібито брав участь в чаті, де Чон Джун Ен ділився секс-відео.