Пропагують теорію змови. Трамп відреагував на заяви про «фейкову Меланію»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Пропагують теорію змови. Трамп відреагував на заяви про «фейкову Меланію»

Spencer Platt / Getty Images

Президент США Дональд Трамп звинуватив американські ЗМІ у «пропаганді теорії змови». Так він відреагував на повідомлення про двійника своєї дружини Меланії, яку він нібито бере з собою в поїздки.

У Twitter Трамп написав, що журналісти самі «зафотошопили» його світлину з дружиною в Алабамі.

Фото Дональда й Меланії, про яке він говорить, зʼявилося 8 березня під час його поїздки в Алабаму. Користувачі соцмереж запідозрили, що це не справжня Меланія, і почали публікувати колажі з її фотографіями під хештегом #FakeMelania.

Це не перший випадок, коли Трампа помітили з «фейковою Меланією». Вперше це сталося восени 2017 року. Тоді президент дав відеокоментар журналістам, де поряд із ним стояла його дружина. Користувачі соцмереж довго сперечалися, чи справжньою була Меланія.

  • В кінці лютого Трамп отримав дві нагороди «Золота малина», які в Голлівуді вручають за найбільш сумнівні досягнення в кінематографі. Трамп отримав «нагороду» як найгірший актор за роль самого себе в документальних стрічках «Смерть нації» і «Фаренгейт 11/9». Американському лідерові також присудили нагороду за «Найгірший акторський дует» — журі відзначило у цій категорії Трампа та його «нескінченну дрібʼязковість».
  • Трамп забув прізвище генерального директора Apple і назвав його «Тім Епл». Після цьго Тім Кук змінив імʼя у власному акаунті в Twitter — замість прізвища він поставив іконку яблука.
  • Президент США Дональд Трамп пригостив фастфудом університетську футбольну команду з Північної Дакоти «Бізони» на прийомі в Білому домі.