«Голосуйте! Ми прикриємо!» Військові закликають українців прийти на вибори

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Військовослужбовці взяли участь у соціально-інформаційному проекті «Голосуйте! Ми прикриємо» і закликали українців приходити на президентські та парламентські вибори. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

Плакати та ролики цієї ініціативи не містять жодного політичного заклику і не є виборчо орієнтованими. Режисер проекту Сергій Лойко відібрав близько 25 відео та 25 фото учасників бойових дій на Донбасі, які показуватимуть на телебаченні, а також розмістять на білбордах та сітілайтах. Вони мають нагадати українцям, що громадянським обовʼязком військових є захист державних цінностей на фронті, а обовʼязок громадян в мирному суспільстві — захист бійців, які нині боронять незалежність та суверенітет України.

«Мета — нагадати українцям, що вибори — це теж фронт і теж війна проти Путіна. Адже тисячі жертв та десятки тисяч поранених — це жертви гібридної війни, жертви ворога, який діє всіма засобами, на різних напрямках», — зазначила Фріз.

  • 31 березня в Україні відбудуться президентські вибори. Вести передвиборну агітацію кандидатам дозволено до 00:00 29 березня 2019. А восени цього ж року пройдуть вибори до Верховної Ради.