Маріуполець розкрив програму цьогорічного ГогольFest, подивившись тендерні папери. Організатори тримали її в секреті

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Маріупольський активіст Петро Андрющенко знайшов тендер на проведення цьогорічного фестивалю сучасного мистецтва ГогольFest та розкрив його програму, хоча організатори тримали її в секреті.

Згідно з документом, цього року на фестивалі в Маріуполі виступатимуть Dakh Daughters, Latexfauna, Dakooka, YUKO, Вагоновожатые, alyona alyona, Сергій Бабкін та інші.

Кошторис фестивалю складає 3 млн 644 тис. гривень. Замовником є Маріупольська міська рада.

Фестиваль ГогольFest відбудеться в Маріуполі з 26 квітня до 1 травня.

  • Виставка «Квантовий стрибок Шевченка» знову зʼявилася в київському метро. Картини з Тарасом Шевченком у незвичайних образах увечері 27 лютого розклеїли на станції люди в масках Гоголя.
  • Організатори двох київських фестивалів косплеєрів, коміксів та розробників ігор Comic Con у суді відстоюють своє право на використання назви. Компанія Kyiv Comic Con вимагає один мільйон гривень від компанії Comic Con Ukraine.
  • Маріан Гуделл, генеральний директор некомерційного фестивалю Burning Man у США, написала в своєму блозі про «тривожні зміни в культурі Burning Man в Black Rock City», особливо посилаючись на учасників, які пускають на свої проекти тільки молодих і симпатичних людей або намагаються користуватися брендом фестивалю для реклами своїх продуктів.