Apple проведе презентацію нової iOS у Каліфорнії в червні. Квитки вже можна придбати за $1599

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Apple проведе презентацію нової iOS у Каліфорнії в червні. Квитки вже можна придбати за $1599

Kyodo News via Getty Images

Компанія Apple оголосила дату щорічної конференції розробників Worldwide Developers Conference 2019 (WWDC). Вона пройде з 3 по 7 червня в конференц-центрі імені Мак-Енер у Сан-Хосе (Каліфорнія).

Apple презентує на заході нові операційні системи: iOS, macOS, watchOS і tvOS, під якими зараз працюють понад 1,4 млрд пристроїв. Можливо, на WWDC 2019 можна чекати презентацію iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 і нової tvOS 13.

Також під час презентації Apple планує розповісти про новинки і досягнення розробників в таких сферах, як машинне навчання, доповнена реальність, здоровʼя та фітнес.

Розробники можуть подавати заявки для участі в WWDC вже зараз. Реєстрація заявок на сайті WWDC триватиме до 21 березня. Квитки на конференцію коштують $1 599. Під час події буде вестися онлайн-трансляція. Це вже тридцята конференція WWDC, яку проводить Apple.

Минулорічна презентація в межах WWDC 2018 також проходила в Сан-Хосе. На ній Apple показала персоналізовані «анімодзі», iOS 12, macOS Mojave і групові відеочати в FaceTime, через які в iOS пізніше виникли проблеми з безпекою.