Загибель працівника Адміністрації президента: прокуратура оголосила підозру одному з нападників

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Прокуратура Києва оголосила про підозру одному з затриманих за напад на працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим вранці в четвер. Про це йдеться у повідомленні на сторінці прокуратури Києва у Facebook.

Підозрюваний — 25-річнй громадянин Вірменії. Слідство встановило, що 13 березня приблизно о 23:50 на вул. Багговутівській у Києві підозрюваний разом з іще одним зловмисником напали на Бухтатого з метою пограбування.

«Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого чоловік впав на землю. Після цього заволоділи його особистими речами, а саме мобільним телефоном та банківською карткою, і втекли з місця вчинення злочину», — повідомили в прокуратурі.

У прокуратурі зазначили, що за попередньою інформацією Бухтатий помер внаслідок хронічної ішемічної хвороби серця, проте остаточну причину встановить судово-медична експертиза.

Затриманому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. У нього вилучили речовий доказ — мобільний телефон потерпілого. Правоохоронці готують клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу, а також розшукують другого зловмисника.

  • У четвер повідомили, що в Києві знайшли мертвим працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого. За інформацією джерел theБабеля у правоохоронних органах, поліція затримала двох людей, які можуть бути причетні до вбивства. Бухтатий працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента.
  • Пізніше в поліції заявили, що причиною смерті Бухтатого могла стати хронічна ішемічна хвороба серця.