Суд дозволив продовжити розгляд справи проти Трампа про сексуальні домагання

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Апеляційний суд у Нью-Йорку дозволив продовжити розгляд справи проти президента США Дональда Трампа, де його звинувачують у сексуальних домаганнях.

Про це пише Axios, посилаючись на рішення суду.

Одна з колишніх учасниць телешоу «Учень» Саммер Зервос звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях у 2017 році. За її словами, у 2007 році в одному з готелів Беверлі-Гіллз Трамп проти її волі притулився до неї і схопив за груди, проте їй вдалося відштовхнути його. Також жінка звинуватила Трампа в «численних брехливих і наклепницьких заявах» після того, як Трамп заперечив усі її слова.

  • Колишня працівниця президента США Дональда Трампа Альва Джонсон заявила про домагання та подала на нього до суду. Жінка стверджує, що Трамп у 2016 році поцілував її без згоди.
  • Порноактриса Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, дала інтервʼю Mirror, у якому розповіла про звʼязки з Дональдом Трампом, погрози на свою адресу від його прихильників, почуттях Меланії Трамп, а також про свою місію.
  • Перша леді США Меланія Трамп заявила, що жінки, які звинувачують чоловіків у сексуальному насильстві, повинні надавати вагомі докази своїх слів.