Red Hot Chili Peppers виступають біля пірамід Гізи у Єгипті. Трансляція

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Red Hot Chili Peppers виступають біля пірамід Гізи у Єгипті. Трансляція

Gehad Hamdy / picture alliance via Getty Images

Американська рок-група Red Hot Chili Peppers виступає біля пірамід Гізи в Єгипті.

Виступ почався приблизно о 20:00 за київським часом. «Кожен раз перед першим виступом у новому місці все моє тіло тремтить від нетерпіння, від спраги розкрити нову таємницю, від чарівності нової культури, від можливості познайомитися з новими друзями, спробувати нову їжу, відчути нові запахи та нові ритми. Пізнання. Пізнання. Пізнання. Просто зараз я знову відчуваю це, моє серце буквально гуде від радості, що ми зіграємо в Єгипті. Я дуже вдячний за таку можливість», — заявив басист гурту Флі.

Музиканти виступають на спеціально збудованій сцені у формі піраміди. За трансляцією виступу можна спостерігати онлайн, у тому числі — на сторінці theБабеля.

Перед цим музиканти анонсували, що концерт транслюватиметься в Інтернеті. На виступ зібралися декілька тисяч прихильників. У той же час на офіційному каналі гурту в Youtube за трансляцією спостерігають понад 100 тис. глядачів.

Перед американською групою серед пірамід Гізи виступали Scorpions, Стінґ, Мерайя Кері, Шакіра, Френк Сінатра та Grateful Dead.