Українці прийшли на зустріч з Порошенком на Михайлівській площі. Почалися зіткнення, затримано людину

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Українці прийшли на зустріч з Порошенком на Михайлівській площі. Почалися зіткнення, затримано людину

Соколовська Інна / УНІАН

Президент України Петро Порошенко прибув на зустріч з виборцями на Михайлівській площі з запізненням, після чого розповів, з чого почне свою наступну каденцію і чому впевнений у своїй перемозі. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Захід розпочався о 11:00, президент станом на 11:40 ще не прибув. У програмі зустрічі з кандидатом в президенти значиться виступ артистів Тараса Петриненка і Тетяни Горобець, гурту «Kozak System», Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії». Люди, які прийшли на зустріч, слухають виконавців», — йдеться в повідомленні.

Петро Порошенко / Twitter

Також на Михайлівській площі був помічений київський градоначальник Віталій Кличко.

Під час виступу Порошенко розповів, що в разі перемоги на виборах, почне нову каденцію з оновлення військової ракетної програми. А також уточнив, чому впевнений у своєму переобранні.

«Перемога незмінно буде за нами, і це буде чесна перемога. Майбутні вибори будуть повністю відповідати європейським стандартам виборчої кампанії», — зазначив він.

У той же час «РБК-Україна» повідомило, що під час виступу Порошенка відбулися сутички.

«Активісти, які вимагали покарання винних у розкраданні бюджетних коштів, виділених для розвитку оборонної сфери, з плакатом, на якому написано «Де відрубані руки?» в ході виступу Петра Порошенка почали вигукувати: «Ганьба!» Люди з іншого боку, які прийшли підтримувати президента Порошенка, відповіли агресією щодо активістів», — йдеться в повідомленні.

Пізніше в поліції зізналися, що винуватців зіткнень встановити не вдалося.

При цьому «Радіо Свобода» стверджує, що в ході зіткнень було затримано людину. Причиною стало порушення громадського правопорядку.