Очільник Warner Bros. пішов з посади. Його підозрювали в отриманні ролей для коханки

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Голова американської кінокомпанії Warner Brothers Кевін Тсюджихара пішов у відставку, повідомляє Associated Press.

В Warner Bros. підкреслили, що таке рішення буде «в інтересах компанії». «Кевін багато в чому сприяв успіху студії за останні 25 років, і за це ми дякуємо йому. Кевін визнає, що його помилки несумісні з очікуваннями керівництва компанії», — цитує агентство слова виконавчого директора кінокомпанії Джона Стенкі.

Про що йдеться?

На початку березня Warner Bros почали внутрішнє розслідування проти Тсюджихари, якого запідозрили у зловживанні посадою на користь акторки Шарлотти Кірк.

Звинувачення базувалися на переписці Тсюджихари, Кірк, режисера Бретта Ратнера та австралійського мільйонера Джеймса Пакера. Згідно з нею, Тсюджихара та Кірк знайомі з 2013 року й, імовірно, мали стосунки. Очільник кінокомпанії нібито допомагав актрисі отримати ролі в фільмах, які знімала його компанія.

Сама Кірк запевняє, що «жодної недопустимої поведінки» з боку Тсюджихари не було. Вона заявила, що він «нічого їй не обіцяв». Акторка зіграла у стрічці 2016 року «В активному пошуку» та «8 подруг Оушена» 2018 року. Обидва фільми знімала Warner Bros.

  • Один з найуспішніших музикантів Південної Кореї Синні (справжнє імʼя Лі Син Хен), 28-річний учасник поп-групи Big Bang, оголосив про свій відхід від шоу-бізнесу через день після того, як він опинився в центрі секс-скандалу.
  • У січні продюсерська компанія Skydance Media оголосила, що наймає колишнього головного креативного директора Pixar Animation і Walt Disney Animation Studios Джона Лассетера на посаду очільника анімаційного підрозділу Skydance. Лассетера звільнили з Disney у червні 2018 року після хвилі скарг на сексуальні домагання.