WSJ: Компромат на главу Amazon Безоса таблоїду продав брат його коханки за $200 000

Автор:
Олена Мельник
Дата:
WSJ: Компромат на главу Amazon Безоса таблоїду продав брат його коханки за $200 000

David Ryder / Getty Images

За інтимні фотографії та листування засновника Amazon Джеффа Безоса американський таблоїд National Enquirer заплатив $200 тисяч. Компромат на найбагатшу людини світу журналістам передав Майкл Санчес — брат коханки Безоса, телеведучої Лорен Санчес. Про це пише The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела.

Видання зазначає, що Санчес довгий час був джерелом National Enquirer. Він почав працювати з редакцією ще восени 2018 року і розповідав про стосунки його сестри з Безосом. Джерела запевняють, що таблоїд до того часу вже розслідував, чи є стосунки між бізнесменом і телеведучою.

Майкл Санчес відмовився прокоментувати інформацію виданню, заявивши, що це «старі чутки» з анонімних джерел.

У лютому видання The Daily Beast також повідомило, що джерелом компромату на Безоса став Майкл Санчес.

  • На початку січня глава корпорації Amazon Джефф Безос розлучився зі своєю дружиною Маккензі після 25 років шлюбу. Після цього американський таблоїд National Enquirer опублікував серію матеріалів про роман Безоса з американською телеведучою Лорен Санчес, а також їхні спільні фотографії та приватне листування. За даними NE, вони кілька разів таємно зустрічалися в пʼятизіркових готелях.
  • Сам Безос 7 лютого опублікував листування з представником видавництва American Media, який випускає таблоїд National Enquirer, і звинуватив його у шантажі. Володіє таблоїдом видавець Девід Пекер, який приятелює з президентом Дональдом Трампом. Безос, зі свого боку, є власником видання The Washington Post, налаштованого опозиційно щодо Трампа. Розслідувати, як таблоїд отримав його листування, Безос найняв Гевіна де Беккера — фахівця з безпеки публічних персон.