Гладковський-молодший не буде випускати ролики серії «Ваші гроші». Поки що

Автор:
Оксана Коваленко
Дата:

Син екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор не буде випускати нові ролики із серії «Ваші гроші». Попередні відео були відповіддю на розслідування журналістів Bihus.Info про корупцію в оборонній сфері за участю Гладковских та їх бізнес-партнерів.

Інформацію про те, що роботу над роликами зупинили, theБабелю на умовах анонімності підтвердив член «Блоку Петра Порошенка», який знав про зйомки попередніх серій. «Поки вихід нових серій не планується», — повідомив він.

Цю інформацію непрямо підтвердив один з авторів серії відео, піар-консультант Сергій Дідковський. Раніше він анонсував вихід нових серій, а тепер не зміг відповісти на питання theБабеля, коли це станеться і чи станеться взагалі.

Розслідування журналістів Bihus.Info, як і ролик-відповідь Гладковського, показували кілька телеканалів. В інтернеті перший ролик Гладковського набрав 1,2 млн переглядів на YouTube і 74 тис. у Facebook. 15 березня вийшов короткий тизер нового відео в стилі виборчого ролика Володимира Зеленського. Його подивилися вже вдвічі більше користувачів. Анонсованих Дідковським нових фактів у ньому не було.