Китайський дует переміг на Чемпіонаті світу з фігурного катання. Пара поставила світовий рекорд

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Китайський дует переміг на Чемпіонаті світу з фігурного катання. Пара поставила світовий рекорд

Atsushi Tomura - ISU / ISU via Getty Images

Китайський дует Суй Веньцзінь і Хань Цун переміг на чемпіонаті світу з фігурного катання у змаганні спортивних пар і встановив новий світовий рекорд у довільній програмі. Змагання тривають у японському місті Сайтама з 18 до 24 березня 2019 року.

Чинні срібні призери Олімпійських ігор набрали 155.60 бала за своє довільне катання і піднялися з другого на перше місце, набравши 234.84 бала за сумою двох програм. Таким чином, представники Китаю завоювали свій другий титул чемпіонів світу після 2017 року. Про це пише ECNS.

«Ми дуже раді, що показали свої найкращі результати і виграли цей чемпіонат. У нас були важкі часи, ми не могли підготуватися добре, і в нас не було багато часу для практики. Наші тренери і наша команда дуже підтримували нас, і ми знали, що можемо це зробити та отримати титул. Перемогти вдруге було важче, і це була командна робота», — прокоментував Суй.

Срібло та бронзу чемпіонату завоювали росіяни: Євгенія Тарасова в парі з Володимиром Морозовим та Наталія Забіяко разом з Олександром Енбертом.