Секс-скандал з чиновником Нацполіції: суд продовжив запобіжний захід блогеру Барабошку

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід блогеру Олександру Барабошку, фігурантові справи про організацію секс-скандалу за участі заступника голови Департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченка. Про це у Facebook написав сам Барабошко.

Зобовʼязання носити електронний браслет та заставу у 3 млн грн продовжили до 29 квітня. «Наведені аргументи традиційно були не такими переконливими, як, наприклад, у Мангера, а отже уважаємих людей поновлюють на посадах, а мені продовжують запобіжний захід», — написав Барабошко.

Блогер додав, що у квітні планував відвідати Відень (Австрія) та Барселону. «Отож отримавши по заслугах закону і справедливості продовжую працювати над великими справами, про які вже найближчим часом ви почуєте», — додав Барабошко.

7 листопада минулого року 19-річна студентка Київського політехнічного інституту Наталія Бурейко у Facebook звинуватила співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях. Вона заявила, що познайомилася з Варченком у Тіндері, листувалася з ним, але відмовилася від інтимної зустрічі. Після чого він нібито почав погрожувати їй та її родині і навіть прислав відрубані курячі лапки для залякування. Бурейко виклала скріни їхнього листування з сайту знайомств.