Трон з очима дракона. HBO показав постер фінального сезону «Гри престолів»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Трон з очима дракона. HBO показав постер фінального сезону «Гри престолів»

Game of Thrones / Twitter

Телеканал HBO представив офіційний постер до восьмого, фінального сезону «Гри престолів». Плакат заключного сезону фентезійної саги містить посилання на постер першого сезону. На постері першого сезона на троні сидить Нед Старк — голова будинку Старків з Вінтерфелла, якого пізніше було вбито.

HBO

В офіційному постері восьмого сезону художники обʼєднали легендарний залізний трон, викарбуваний з мечів, і зловісний погляд дракона. На ньому ніхто не сидить — місце вакантне.

Премʼєра фінального сезону «Ігри престолів» запланована на 14 квітня цього року.

  • Телеканал HBO, який випускає серіал «Гра престолів», влаштував для фанатів квест. У різних країнах світу команда сховала шість залізних тронів і пропонує їх знайти.
  • Телеканал HBO повідомив, коли вийдуть усі серії восьмого сезону «Гри престолів», а також хронометраж кожної з них. Для перегляду всього фінального сезону, в якому буде шість серій, глядачам знадобиться 7 годин 12 хвилин. Найдовша серія триватиме 1 годину 22 хвилини, і тільки дві серії менше години.
  • Канал HBO представив перший повноцінний трейлер заключного, восьмого сезону «Гри престолів», показ якого почнеться 14 квітня. У ролику можна побачити, як Джон Сноу і Дейенеріс Таргарієн прибувають у Вінтерфелл. Крім того, він показує, як герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців, серед яких тепер зʼявився ще й один з драконів.