Вночі: збірні України та Португалії зіграли внічию, спецпрокурор Мюллер завершив розслідування, а Marvel продасть костюми супергероїв

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Вночі: збірні України та Португалії зіграли внічию, спецпрокурор Мюллер завершив розслідування, а Marvel продасть костюми супергероїв

Alex Wong / Getty Images

Збірна України зіграла внічию зі збірною Португалії у матчі відбору до Євро-2020

Збірна України з футболу в першому турі кваліфікації на Чемпіонат Європи 2020 зіграла внічию з командою Португалії. Поєдинок в Лісабоні на стадіоні «Ештадіу да Луш» завершився з рахунком 0:0. Про це йдеться на сайті UEFA.

Португалія вперше за 19 домашніх матчів не змогла забити гол, оскільки рішуча тактика тренера збірної України Андрія Шевченка стримала Кріштіану Роналду на шляху до його міжнародного повернення в Лісабон. Голкіпер Андрій Пʼятов у серії вражаючих сейвів також здолав Пепе і Андре Сільві, йдеться в повідомленні.

Спецпрокурор Мюллер завершив розслідування з «рашагейту»

Міністр юстиції і генеральний прокурор Сполучених Штатів Америки Вільям Бар одержав конфіденційний звіт спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо можливого втручання Росії у президентську кампанію в 2016 році, передає The Washington Post.

За словами генпрокурора, остаточне рішення з даної справи буде прийнято до кінця вихідних. Деталі звіту поки залишаються неопублікованими.

Британські військові готують бункер на випадок «жорсткого» Brexit

Під будівлею Міністерства оборони Великобританії активізувалися роботи в рамках операції Redfold, головна мета якої — підготовка до можливого «жорсткого» Brexit. Передає Sky News.

Так, у разі виникнення кризової ситуації, ядерний бункер Pindar повинен буде стати центром управління обороною країни. Також він зможе забезпечити роботу Кабінету міністрів, а також міністерств оборони, охорони здоровʼя і транспорту.

Marvel проведе аукціон з продажу костюмів супергероїв

Магазини Prop Store і Marvel заявили про проведення аукціону, на якому будуть виставлені атрибутика і костюми зі зйомок серіалів Netflix. Про це йдеться на сайті компанії.

Так, серед лотів буде ціпок, окуляри і костюм Метта Мердока (Шибайголови), катана Коллін Вінг, саї Електри, маска Залізного Кулака, а також ряд інших реквізитів зі знімального майданчика.

Трамп заборонив вводити додаткові санкції проти КНДР

Президент США Дональд Трамп заявив, що розпорядився не вводити додаткові санкції проти Північної Кореї. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Мінфін США оголосив, що додаткові масштабні обмеження будуть додані до вже діючих санкцій проти Північної Кореї. А сьогодні я розпорядився про скасування цих додаткових санкцій», — зазначив він.