Вночі: Гриценко розповів, кого бачить премʼєром, паризький Діснейленд охопила паніка, Держдеп відреагував на вирок Грибу

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Супрун ініціювала введення кримінальної відповідальності за продаж ліків без рецепта

Виконуюча обовʼязки міністра охорони здоровʼя України Уляна Супрун ініціювала введення кримінальної відповідальності та підвищення штрафів для аптек, які продають ліки без рецепта. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Для них це дешевше, ніж мати бізнес, ніж дотримуватися закону. Зараз Держлікслужба розробляє зміни до закону. І ми підвищуємо цей штраф. І ми також будемо ставити кримінальну відповідальність за те, що видають ліки без рецепта», — зазначила вона.

Звернемо увагу, що зараз штраф за продаж ліків без рецепта становить 120 грн.

«Мене часто запитували». Гриценко розповів, кого бачить на посаді премʼєра

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко розповів, кого бачить на посаді премʼєр-міністра у разі своєї перемоги. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Мене часто запитували, кого на посаді президента я хотів би бачити премʼєр-міністром. Це Андрій Іванович Садовий. Я впевнений, що ця людина зробить гідну справу. Тепер вже в загальнодержавному масштабі», — зазначив він.

У відповідь на це, Садовий зізнався, що буде голосувати за Гриценка.

«У нас є особливі риси характеру — це патріотизм і бажання змін. Це штовхає нас вперед. Я вірю, що ми наведемо порядок. Треба просто прийти і проголосувати. Я своє рішення прийняв. Я буду голосувати за Анатолія Гриценка», — підкреслив він.

The Prodigy запросила фанатів Кіта Флінта на церемонію прощання

Група The Prodigy запросила всіх охочих на церемонію прощання і похорону їх фронтмена — Кіта Флінта. Про це вони повідомили на своїй сторінці в Twitter.

«Запрошуємо шанувальників вишикуватися уздовж шляху проходження похоронної процесії, яка стартує о 15:00 (17:00 за Києвом) у пʼятницю, 29 березня, в місті Брейнтрі (графство Ессекс), щоб відрядити в останню путь Кіфа (Кіта Флінта) і влаштувати овацію в памʼять про нього», — йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що на церковній службі будуть присутні тільки родичі виконавця та його близькі друзі. Інші присутні зможуть почути трансляцію церемонії через динаміки.

У паризькому Діснейленді почалася паніка і тиснява. Причиною став несправний ескалатор

Відвідувачі паризького Діснейленду прийняли шум від несправного ескалатора за стрілянину й вибухи, внаслідок чого почалася паніка й тиснява. Про це повідомляє Actu.

Інцидент стався ввечері 23 березня. Через паніку, кілька людей отримали легкі травми. Згодом на місце пригоди прибула поліція і екстрена служба, а сам парк тимчасово закрили.

У МВС підтвердили, що тривога була помилковою.

Держдеп США відреагував на рішення Росії стосовно українця Павла Гриба

Державний департамент США засудив рішення Російської Федерації щодо українського політвʼязня Павла Гриба, якому дали 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє посольство України в США.

«Ми занепокоєні станом його здоровʼя. Росія повинна негайно повернути його в Україну і зняти звинувачення», — йдеться в повідомленні.

У Держдепі вважають, що Гриба було затримано «через опозицію до російської агресії».