У багатоповерхівці Києва прогримів вибух. Загинув розшукуваний за вбивство водія BlaBlaCar Луан Кінгісепп

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

В одній з квартир у багатоповерховому будинку Голосіївського району Києва прогримів вибух, в результаті якого загинув 28-річний росіянин. Його розшукували за вчинене в Україні вбивство, повідомляє прес-служба ГУ НП в Києві.

«Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм», — йдеться в повідомленні.

Пресслужба ГУ НП у м. Києві

Пізніше в поліції уточнили, що загиблим виявився 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вбивство, вчинене в Україні.

Під час огляду були вилучені фрагменти саморобного вибухового пристрою, декілька паспортів різних держав, а також мобільні телефони, підкреслюється в повідомленні.

Пресслужба ГУ НП у м. Києві

У той же час видання «Цензор» повідомляє, що загиблим виявився росіянин Луан Кінгісепп (Лука), який розшукувався у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

«Швидше за все, трагічна подія сталася у коридорі, так як саме там були пошкоджені стіни, меблі і стеля. Там в калюжі крові лежав загиблий», — уточнюється в повідомленні.

Що сталося?

4 квітня 2016 року Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва, взявши собі попутників через сервіс BlaBlaCar. Звʼязок із Позняковим пропав за 25 км від столиці в районі села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним у авто перебували ще три людини.

Через тиждень поліція виявила машину чоловіка в закритому гаражі в Новосілках Києво-Святошинського району. Про те, де сам хлопець, досі нічого невідомо.