«Це гроші мої і друзів». Зеленський витратив на передвиборчу кампанію 70 млн гривень

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Кандидат у президенти, керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський заявив, що його виборча кампанія буде коштувати $3 млн (близько 81 млн грн). Про це він розповів в інтерв’ю програмі ТСН.Тиждень на телеканалі «1+1».

«Наша кампанія на сьогодні коштує 70 млн гривень. Це гроші мої, гроші моїх компаньйонів, засновників «Студії «Квартал 95» та гроші друзів. Тому ми думаємо, що $3 млн коштуватиме вся наша передвиборна кампанія», — сказав артист.

За словами Зеленського, він підписав документи про вихід з усіх структурних компаній «Студії «Квартал 95», одним із засновників якої є він сам.

«Це на шляху. Це довгий юридичний ланцюжок, але для цього не треба чекати п’ять років. Протягом кількох місяців завершиться вся юридична угода», — додав він.

  • За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 9—15 березня, Володимира Зеленського підтримують 24,9% тих, хто визначився і має намір голосувати на виборах 31 березня. Другу і, відповідно, третю позицію займають Юлія Тимошенко (18,8%) і Петро Порошенко (17,4%). Анатолій Гриценко (9,4% голосів) йде пʼятим у рейтингу після Юрія Бойка (10,2%).
  • Кандидат у президенти, артист Володимир Зеленський допускає прямі переговори з Росією про закінчення конфлікту на Донбасі.
  • Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що він «є маріонеткою» актора та шоумена Володимира Зеленського.