У мережі запускають флешмоб. Треба зробити селфі на фоні виборчої дільниці в день виборів

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Світовий рекорд з селфі за 24 години. Саме так називається флешмоб, який запропонували провести у соцмережах та на сайті record2019.com.

Організатори пропонують прийти 31 березня на свою виборчу дільницю, віддати голос за обраного кандидата в президенти і зробити селфі на фоні виборчої дільниці. Після чого до кінця дня завантажити селфі до онлайн-мапи на сайті record2019.com.

Також до флешмобу можна приєднатися у Facebook.

Організатори застерігають — в жодному разі не робити селфі в кабінці та не фотографувати бюлетень.

На сайті вказано, що це незалежний проект, не пов’язаний із жодною політичною партією чи кандидатом у президенти.

Нагадаємо, МВС каратиме українців за фото з бюлетенем під час виборів.

  • У соцмережах зʼявився новий флешмоб — Triangle dance (дослівно «трикутний танець»), який буквально за кілька днів набрав широку популярність. Суть флешмобу в тому, що троє людей тримаються за руки, а потім по черзі стрибають у такт в центр.
  • У соцмережах набирає популярності хештег #trashtag, із яким постять фотографії з купами сміття. Молодь прибирає у парках, лісах, на пляжах, поблизу університетів і гуртожитків. Спочатку вони публікують фото до прибирання, а потім — після.
  • У Південно-Африканській республіці (ПАР) пастор однієї з християнських церков провів «ритуал воскресіння померлої людини», чим спровокував флешмоб у соцмережах та отримав судовий позов від ритуального агентства.