«Голосуймо не по приколу!» Вакарчук закликав українців прийти на вибори

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук закликав українців прийти на вибори президента 31 березня та відповідально проголосувати за одного з кандидатів. Про це він сказав у своєму відеозверненні, опублікованому у Facebook.

«Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє — це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність — не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода — не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості», — сказав він.

Вакарчук наголошує, що не слід віддавати свій голос «по приколу». Адже зміни в країні відбуваються не випадково. Вони вимагають наполегливості.

«Перемога — це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори президента України для мене не «прикол». Тисячі наших співвітчизників, зокрема молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не «по приколу»! Не вбиваймо мрію», — сказав Вакарчук.

  • 28 січня Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі у президентських виборах 2019 року. Він наголосив, що його не цікавлять влада та президентська посада. Проте для нього важливо, щоб у країні відбулися зміни. До цього його неодноразово вносили до рейтингів кандидатів у президенти на виборах 2019 року під час соціологічних опитувань. Сам Вакарчук до того часу жодного разу не спростував і не підтвердив, що буде балотуватися на посаду глави держави.
  • Раніше музикант заявив, що публічно не підтримає жодного кандидата в президенти через політичні «ласощі». Він також запропонував лайфхак для українців, як обрати «свого» кандидата в президенти.