Гладковський подав до суду на українського бізнесмена через пост у Facebook

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Гладковський подав до суду на українського бізнесмена через пост у Facebook

YouTube / Ваші Гроші

Син колишнього заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Ігор Гладковський подав до суду на власника брендів «Хортиця», Shustoff і «Мороша» Євгена Черняка через пост у Facebook. Про це повідомив сам бізнесмен.

«Гладковський-син, разом з татом, крав на українській оборонці. Бюджетні гроші. Співав гімн, носив вишиванку, і це ніяк не заважало йому красти гроші з бюджету. У своєму житті цей мажор нічого більше робити не вміє, його тато, Гладковський, нічому більше його не навчив. Корупція в Україні стала спадковою. Я написав про це у себе у Facebook. Це мажорне опудало за цей пост кличе мене в суд, захищати свою репутацію», — зазначив він.

Черняк уточнив, що має намір захищати себе в суді особисто, оскільки має юридичну освіту.

«Коротко повідомляю, у суд обовʼязково прийду. Буду переконливий, як ніколи, і доведу, що Гладковські — злодії, а у злодіїв немає ні честі, ні совісті, ні ділової репутації. І щоб їх захищати, їх потрібно спочатку мати. Я дипломований юрист. Справу буду вести сам. Бачу її на 100% перспективною. Факти крадіжки очевидні», — підкреслив він.

Уточнимо, що причиною подачі до суду став пост Черняка, в якому він охарактеризував Гладковського як людину, у якої відсутня мораль і совість.

«Кращий український стартап — красти разом з татом на озброєнні, коли гинуть люди. Коли тебе спіймали, записати пародію на розслідувачів корупції та звинуватити їх у тому, що вони працюють на Папу Римського. Продовжити красти, поки є така можливість. Капіталізація — 100 мільйонів доларів. Інвестор — бюджет України. Мораль — відсутня. Совість — ампутована. Прізвище — Свинарчук. Вік — 24 роки», — зазначив він.

У той же час в коментарі theБабелю Черняк уточнив, що Гладковський вимагає від нього тільки вибачень.